
برای داشتن یک آشپزخانه جذاب و شیک نیاز به خرید سینک ظرفشویی دارید. بانوان عزیز در انتخاب سینک ظرفشویی حساسیت خاصی به خرج می دهند. دلیل این مورد هم کاملا مشخص هست. آنان زمان زیادی را در آشپزخانه سپری می کنند و باید ابزار و وسایلی را در اختیار داشته باشند تا به راحتی در آشپزخانه کار کنند. برای خرید این محصول نیاز است که اطلاعات دقیقی در اختیار داشته باشید. قبل از نصب کابینت های آشپزخانه باید نوع سینک مورد نظر خود را به کابینت ساز خود بگویید تا اندازه دقیق و فضای مناسب سینک ظرفشویی را ایجاد نماید. فروشگاه اینترنتی میلو کالا در این مقاله به بررسی کامل و راهنمای خرید سینک ظرفشویی می پردازد.
راهنمای خرید سینک ظرفشویی
سینک های ظرفشویی انواع مختلفی دارند. سینک ها از لحاظ جنس به سه دسته کلی تقسیم می شوند؛ سینک های استیل براق که ضد زنگ هستند، سینک های سرامیکی و سینک های گرانیتی. در هنگام انتخاب سینگ باید به فضای آشپزخانه خود دقت کنید. تصور کنید که این وسیله چه فضایی از آشپزخانه شما را به خود اختصاص می دهد و بر آن اساس خرید کنید. سینک ها علاوه بر مدل های گفته شده به سینک های باسینی و بدون سینی نیز تقسیم می شوند. سینک های بدون سینی در مدل های دایره و مربع تولید شده و جز سینک های توکار محسوب می شوند. بیشتر سینک های موجود در بازار سینک های با سینی هستند. سینک های بدون سینی بیشتر به درد مکان های خلوت و یا افراد مجرد می خورد که ظروف کمتری برای شستشو دارند.

نکات خرید سینک ظرفشویی
در هنگام خرید سینک ظرفشویی باید نکات و مواردی را مورد نظر قرار بدهیم که در زیر به آنها می پردازیم. این نکات کمک می کند تا خریدی دقیق تر داشته باشید و سال های سال از این وسیله آشپزخانه استفاده کنید.
-
ابعاد و اندازه سینک
اگر قصد خرید سینک ظرف شویی را دارید ابتدا باید به اندازه ها و ابعاد آن دقت کنید. همان طور که در جریان هستید، سینک های مختلف ابعاد متفاوتی دارند. قطعاً ابعاد سینک های تک لگنه از دو و یا سه لگنه کوچک تر است. بیشتر سینک های ظرف شویی به شکل مستطیل هستند. در سینک های ظرفشویی کوچک نمی توان ظرف های زیادی را قرار داد. این سینک ها مناسب خانواده های کم جمعیت است. سینک های به شکل دایره وجود دارد که فقط یک لنگ دارند و فضای اضافه ای در اطراف آن نیست. این سینک ها توکار هستند و قطر آن حدود 40 سانتیمتر و عمق لنگ آنها از 17 تا22 سانتیمتر است.

یکی از مدل های بسیار قدیمی سینک های تک لگن هستند. این سینک ها فضای زیادی در کنار لگن دارند. این سینک ها بیشتر در مکان هایی که شستشوی ظروف کمتری انجام می شود به کار می روند. طول این سینک ها حدوداً 80 تا 100 سانتیمتر و عرض آنها از 50 تا 60 سانتیمتر است. سینک های یک و نیم لگنه نیز وجود دارند که یک لگن کوچک در کنار لگن بزرگ قرار دارد. طول این سینک ها با در نظر گرفتن سینی آن 80 تا 100 سانتیمتر و عرض آنها 40 تا 50 سانتیمتر است. سینک های دو لگنه دو آشپزخانه های بزرگ به کار می روند ابعاد این سینک ها با در نظر گرفتن سینی از 80 تا 120 و عرض آنها 50 تا 60 سانتیمتر است.
-
طراحی و نوع نصب
سینک ها با توجه به ظرافت و نوع طراحی که دارند، به عنوان یکی از وسایل اساسی بر روی زیبایی آشپزخانه تاثیر دارند. روش نصب سینک های روکار با سینک های توکار و زیرکار متفاوت است. سینک های توکار از پایین کابینت در جای خود قرار می گیرند. این سینک ها از پایین به کابینت وصل می شوند.

سینک های زیرکار همانند سینک های توکار از زیر به کابینت وصل می شوند. نصب این سینک ها بسیار دشوار است و نیاز به یک فرد متخصص دارد. سینک های روکار راحت تر از سایر موارد است. این سینک ها بر روی کابینت قرار می گیرند و محل اتصال آن به کابینت را حتما باید با چسب آکواریم پوشاند تا مانع نفوذ آب به داخل کابینت گردد.

-
جنس سینک
همان طور که اشاره شد سینک ها از لحاظ جنس در مدل های سینک گرانیتی، سینک سنگی، سینک های استیل و سینک های شیشه ای تقسیم می شوند. سینک های گرانیتی از سنگ گرانیت تولید می شوند. این سینک ها با اینکه تنوع بالا و جذابیت زیادی دارند اما دغدغه شکستن و ترک برداشتن برای خریدار وجود دارد.

سینک های ظرفشویی سنگی قیمت بالایی دارند این سینک ها مانند سایر سینک ها مدل ایرانی و خارجی دارد. سینک ها سنگی از سینک ها گرانیتی مقاوم تر هستند. پرکاربردترین سینک، سینک های ظرفشویی استیل است. این سینک با توجه به قیمت مناسبی که دارد مورد توجه بیشتر مردم است. یکی از مزیت های اصلی این سینک این است که با بیشتر دکوراسیون ها هماهنگ می شوند.
-
تعداد لگن
همان طور که اشاره شد سینک های ظرفشویی 1، 1.5، 2 و 3 لگنه هستند. سینک های ظرفشویی یک لگنه برای آشپزخانه های کوچک مناسب هستند. و سینک های دو لگنه کارایی بیشتری دارند و می توان همزمان دو کار مثل شستن ظرف در یک لگن و شستن میوه در لگن دیگه را با هم انجام داد.

سینک ظرفشویی روکار
سینکهای روکار بر روی کابینت طوری قرار می گیرند که لبه های آن کاملا مشخص است. این سینک ها نسبت به سینک های توکار ظرافت کمتری دارند. سینک های روکار نصب بسیار راحتی دارند و برای اینکار نیاز به متخصص ندارید. این سینک ها قابل تعویض هستند و به راحتی جابجا می شوند. با توجه به اینکه این سینک ها بر روی کابینت قرار می گیرند، احتمالا باد کردن کابینت به دلیل نفوذ آب بسیار کم می شود. از معایب این سینک ها می توان به قدیمی بودن، محدودیت مدل و طرح و همچنین محدودیت در جنس آن می باشد. این سینک ها مدل شیشه ای و گرانیتی ندارند.

سینک ظرفشویی توکار
با توجه به محدودیت های زیادی که سینک های روکار داشتند، سینک های توکار ساخته و روانه بازار شد. این سینک ها با تاکید بر زیبایی و ست شدن با دکوراسیون آشپزخانه تولید شدند. با توجه به انواع مدل های موجود در بازار و زیبایی خاصی که این سینک ها دارند، جلوه بی نظیری به آشپزخانه می دهند.
سینک های توکار از داخل کابینت نصب می شوند و در مدل های استیل، گرانیتی و شیشه ای در بازار موجود می باشد. جابجایی این سینک ها سخت است و نیاز به تخصص دارد. در صورت درست استفاده نکردن باعث باد کردن کابینت می شوند. اما جدای از این محدودیت ها ویژگی های مثبت زیادی دارند. این سینک ها تنوع زیادی دارند و نسبت به مدل روکار زیبایی و ظرافت بیشتری دارند. محدودیت در سایز و مدل ندارند و لوازم جانبی زیادر دارند.

سینک ظرفشویی زیرکار
سینک های ظرفشویی زیرکار جدیدترین نوع موجود در بازار هستند. این سینک ها نیز همانند سینک های توکار از زیر به کابینت وصل می شوند. لبه های این سینک در زیر کابینت قرار می گیرد. این محصول ظرافت و زیبایی مثال زدنی دارد و از محصولات مدرن در این زمینه به حساب می آید.

شیر ظرفشویی مناسب برای هر سینک ظرفشویی
- شیرهای آشپزخانه در رنگ ها و طرح های مختلف روانه بازار شده است. رنگ های سفید، مشکی، طلایی و غیره از این جمله هستند. برندهای مختلفی در بازار شیر آشپزخانه یا همان شیر ظرفشویی را تولید می کنند.
- شیر مدل علم ثابت مخصوص سینک های تک لگنه هستند.
- شیرهای شاوری یا شیلنگدار که به دلیل داشتن شلنگ بیشتر در سینک های دو قلو به کار می روند.
- شیرهای فنری با وجود اینکه قابلیت شیرهای شاوری را ندارند اما در سینک های دو لنگه مورد استفاده قرار می گیرند.
- شیرهای دیواری که بر روی دیوار نصب می شوند و علمک متحرکی دارند. از این شیر ها نیز می شود در سینک های تک لگنه و دو لگنه استفاده کرد.
خريد اینترنتی سينک ظرفشويی
امروزه با توجه به گستردگی و تنوع بالایی که محصولات ساختمانی دارد، نیاز است تا به بررسی آنها در سایت های مختلف بیندازیم. با بررسی در سایت ها و کسب اطلاعات در آن زمینه امکان خرید درست تر و اصولی تر فراهم می شود. خرید اینترنتی سینک ظرفشویی نیز از این داستان مستثنی نیست و ما می توانیم این محصول را از سایت های مختلف خرید کنیم.
توصیه می گردد حتماً از سایت های که نماد الکترونیکی دارند و معتبر هستند خرید کنید. در هنگام خرید اینترنتی اندازه دقیق سینک را با اندازه فضایی که در نظر گرفته اید بررسی کنید تا بعداً دچار مشکل نشوید. در خرید اینترنتی چون محصول از طریق پست یا باربری به دست شما می رسد، پس باید در طرح، رنگ و اندازه محصول نهایت دقت صورت گیرد تا دوباره کالا را عودت ندهید. فرایند رفت و برگشت محصول در خرید اینترنتی بسته به مکان و انبار سایت مورد نظر متفاوت است و ممکن است چند روزی طول بکشد.

جمع بندی
در این مقاله اطلاعاتی در خصوص انواع سینک ها ارائه شد. توصیه ی پایانی ما این است که اگر قصد خرید سینک ظرفشویی را دارید حتما ابتدا جنس و کیفیت آن را مورد بررسی قرار دهید. برای انتخاب یک محصول با کیفیت باید نکاتی را مد نظر قرار داد. اولین مورد عمق لگن است. هر چقدر عمق لگن بیشتر باشد کیفیت آن نیز بیشتر است.
دومین مورد ضخامت ورق سینک است که هر چه ضخامت ورق سینک بیشتر باشد، کیفیت آن نیز بیشتر است. نوع ورقه که استیل ساده یا استیل آجدار باشد نیز در کیفیت محصول تاثیر دارد. استیل آجدار با اینکه کیفیت بیشتری دارد و خط و خش نمی افت اما تمیز کردن آن پرزخمت است.
همان طور که اشاره شد پرفروش ترین سینک ها، سینک های استیل هستند که در مدل های تک لگنه، دو لگنه و حتی سه لگنه در بازار وجود دارد. مدل سه لگنه آن یک لگن کوچک در وسط یا در کنار لگن های دیگر دارد.
بهترین راه در حال حاضر برای خرید این محصول این است که در دنیای مجازی به دنبال کسب اطاعات در این زمینه باشید و از افراد متخصص نظر خواهی کنید. سپس از یک سایت معتبر یا فروشگاه محلی خرید کنید.
شماره تماس: ۰۹۰۲۲۲۹۸۸۹۳ شماره واتساپ: ۰۹۱۲۸۴۹۸۸۹۳